Toggle Nav


In de winkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam vind je de uitgebreide collectie van Be Pure Home. BePureHome staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. De collectie bestaat uit prachtige kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren past BePureHome in ieder interieur.


35 jaar ervaring

De BePureHome producten worden niet alleen gemaakt in landen als India, China en Indonesië maar veel meubelen komen ook uit de eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture, met 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubelen! Zo kies je voor kwalitatieve meubels voor een goede prijs!

 Online catalogus

De BePure catalogus is een leuke bron van inspiratie bordevol mooie foto's en de nieuwste meubels en accessoires! Hieronder kun je deze online via Issue bekijken of klik hier om deze te openen in een nieuw venster. Je kunt ook alle items vinden op de site van Be Pure Home op https://bepurehome.com/nl/