By Boo Rotterdam

Vol trots en enthousiasme hebben we afgelopen week een inspirerende By-Boo shop in onze woonwinkel in de Woonmall Alexandrium in Rotterdam geplaatst. By-Boo is een Nederlands merk en omvat gave items die net even anders zijn.

De steeds wisselende collectie van By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen. Deze speelt in op de huidige woontrends waar ze net hun eigen draai aan geven. Met deze nieuwe shop-in-shop kunnen we dan ook vele woonwensen vervullen.

Zoek je nog een kleurrijk kussen voor op je bank, een stoere lamp boven de eettafel, of ga je liever voor een mooi, zacht of vintage carpet? De collectie van By-Boo weet ons iedere keer weer te verrassen en heeft al veel van onze klanten enthousiast gemaakt.

De collectie bevat accessoires, carpetten, verlichting, stoelen, barkrukken, klokken, wanddeco, bijzettafels, kussens en ga zo maar door. Eigenlijk dus alle artikelen om je interieur compleet te maken.

Een groot deel van deze collectie is al te koop in al onze woonwinkels in Barendrecht, Breda, Den Bosch, Rotterdam en Den Haag. De complete collectie is nu te bewonderen in Rotterdam en binnenkort ook in onze woonwinkel in Megastores Den Haag waar de volgende By-Boo shop geplaatst gaat worden.


By Boo studio Rotterdam