Denk eens aan prachtige blauwe luchten of het kabbelende azuurblauwe water van de middellandse zee... Iedereen kan zich indenken hoe dat voelt en eruit ziet en daar krijgen we niet snel genoeg van.

De kleur blauw geeft rust en ruimte en wordt vaak geassocieerd met vrede. Echter sommige mensen vinden de kleur blauw in huis juist wat koud of te overheersend. Maar er zijn zoveel kleuren blauw, dat het bijna onmogelijk is geworden om toch niet een beetje verliefd te worden op deze kleur.

Flexa heeft dit jaar de kleur Denim Drift uitgekozen als dé kleur van 2017. Het is een wat vergrijsde kleur blauw die niet alleen prachtig op de muur staat, maar ook goed kan worden gecombineerd met rustige en fellere kleuren.

Blauw laat zich ook goed vertalen in een industrieel interieur met de kleur cognac of in combinatie met de groene trend. Hou je toch meer van de moderne stijl of juist wat meer klassiek? Blauw laat zich moeiteloos combineren in al deze stijlen. De gouden trend, waarover we binnenkort meer vertellen, ziet er ook erg mooi uit met de kleur Denim Drift.

In onze woonwinkels vind je de kleur blauw in al zijn variaties terug om je hierbij te helpen en te inspireren om je antwoord op deze vraag te geven: past blauw bij jou?