Het is ook voor de paasdagen in 2019 volop Pasen in de woonwinkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht , Spijkenisse en Rotterdam ! Voordeel tot 50%, gratis fauteuils en nog veel meer mooie acties kun je vinden in onze winkels dus kom 2e Paasdag langs en sla je slag!

Pluk tot 50% lentekorting!

Pluk tot 50% lentekorting op onze huiscollectie bij een besteding vanaf €500. Besteed je voor minimaal €500 in onze winkels op onze huiscollectie dan mag je een ei kiezen! Ieder ei bevat een leuke verrassing zoals bijvoorbeeld een korting die kan oplopen tot wel 50% op jouw totale aankoopbedrag! Kom dus snel naar de winkel en pluk je korting!

Oja, wist je dat wij 2e Paasdag ook open zijn? Kom dus gezellig langs want onze winkels en medewerkers zijn dan op zijn paasbest!Ook andere leuke acties

Onze merken hebben de weken voor Pasen ook andere interessante acties die je in onze winkels kunt vinden! Loop dus even binnen of kijk alvast online naar de verschillende acties in de folders van Xooon, Henders & Hazel, Profijt Meubel en In.House

* De verschillende kortingsacties kunnen onderling niet gecombineerd worden. Informeer bij onze medewerkers naar de voorwaarden en de looptijden.