Vanaf 3 maart mogen wij ook onze deuren weer openen voor onze klanten. Hiervoor moet je wel een afspraak maken via deze website. Onze teams van vakkundige interieur adviseurs staan vol enthousiasme klaar in een van onze 9 woonwinkels om je van de nodige adviezen te voorzien!

Afspraak in winkel maken
Advies op afstand


Advies en inspiratie, dat is waar wij goed in zijn

Wil jij een compleet nieuw interieur waarin jij je helemaal thuis voelt? Of wil je gewoon iets anders in huis? Dan ben je bij Hoogenboezem aan het juiste adres. Onze interieuradviseurs helpen je graag om het interieur van jouw dromen te krijgen. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we welke woonstijl het beste bij jou past. Met de grote, uiteenlopende collecties van onze merken in verschillende stijlen, weten onze adviseurs altijd weer een mooi interieur voor jou samen te stellen dat helemaal aansluit op jouw wensen. Wil je een landelijk, modern of industrieel interieur? Of wil je meer mixen & matchen met wat jij mooi vindt? Onze interieuradviseurs brengen jouw wensen in kaart en inspireren jou met de mooiste meubels en accessoires volgens de laatste woontrends. Maak een afspraak met één van onze winkels voor gratis interieuradvies of kies voor premium interieuradvies voor compleet advies, inclusief een interieurplan, kleuradvies, stijladvies en ruimtelijk advies.


Tips voor bij het bezoek

Maak een plattegrond

Met de juiste maten en een duidelijk indeling van jouw woning kunnen we jouw het beste helpen. Zorg ervoor dat je een plattegrond hebben met de juiste maten. Idealiter zien wij ook waar ramen en deuren zitten, zodat wij rekening kunnen met raambekleding.

Wil jij je huidige interieur aanpassen?

Laat onze interieuradviseurs dan wat foto’s zien. Zo krijgen we een beter beeld van jouw huidige situatie en kunnen wij ons advies afstemmen op jouw vloer, raambekleding of gebruikte kleuren.

Denk na over je woonstijl

Wij helpen je graag om een mooi interieur samen te stellen. Om je zo goed mogelijk te helpen horen wij graag van jou wat je mooi vindt, of wat je absoluut niet in je interieur terug wilt zien.