Zodra het lekker weer is, brengen we het liefst eindeloos veel tijd buiten door. Ben je niet in het bezit van een tuin of haal je graag dat fijne buitengevoel naar binnen? We laten je zien hoe je interieur één wordt met de natuur.


Tip : kies voor veel planten

Planten brengen een ontspannen sfeer aan in huis, maken je elke dag blij en zuiveren de lucht. Zo bevind je je dagelijks in een aangename, frisse omgeving. Voeg een of meer van je lievelingsplanten toe. Met verse bloemen in contrasterende vormen, kleuren en afmetingen creëer je een natuurlijk statement. Heb je geen groene vingers? Ga dan voor een kunstplant, zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en maken je interieur direct sfeervol. Deze zijn ook volop in onze sfeerwinkels te vinden! Bij onze winkels met XOOON of Henders & Hazel meubels kun je het accessoiremerk COCO Maison vinden met o.a. kunstbloemen. Ook in onze winkels die IN.HOUSE verkopen zijn veel kunstplanten te vinden!

planten


Tip : kies voor rustige natuurlijke tinten

Voorzie een wand in je woning van behang met een print die je doet denken aan de natuur. Bloemen, planten of dieren doen het dan goed. Door voor behang te kiezen met zo’n trendy print of een combinatie hierin is de kans groot dat je het gevoel krijgt alsof je je middenin de natuur begeeft. Pak je het liever wat kleiner aan? Kies dan voor wanddecoratie die een deel van je wand op een natuurlijke wijze aanvult zoals de Morita Jungle een bamboo walldeco van By-Boo. In onze winkels kun je ook AluArt van MondiArt vinden. Dit zijn prachtige grote prints met een heldere kleur en minder spiegeling waardoor je de schilderijen beter ziet. Wij kunnen alles van MondiArt bestellen dus kijk eens voor inspiratie op de site.

wanddeco


Tip : kies voor meubels in natuurlijke materialen als hout

Wat creëert rust en een natuurlijk gevoel? Juist .... hout! Breng elegantie en eenvoud in je huis door meubels te kiezen van echt hout. Hierdoor heb je een product in huis met karakter! Ga voor één van de stoere tafels van IN.HOUSE zoals de Gardo, Tomino of de Comani. Ook de City en Livada tafel van Henders & Hazel is een blikvanger!

hout