De mogelijkheden van High Pressure Laminate (HPL) zijn vrijwel onbegrensd. Goede eigenschappen maken HPL een mooi materiaal om meubels mee te maken. In het interieur wordt HPL gebruikt als duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtvast materiaal dat wordt toegepast op tafels en kasten.

 

Waarom HPL?

Een tafel of ander meubelstuk gemaakt van HPL is zeer onderhoudsvriendelijk, kan goed tegen vocht en is makkelijk schoon te maken. Hout- en steenstructuren worden diep in de lagen aangebracht, zodat het resultaat niet alleen natuurlijk oogt, maar ook levensecht aanvoelt. Het kiezen voor een meubel dat gemaakt is van HPL hoeft dus geen afbreuk te doen aan de mooie natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld echt hout. Sterker nog... in onze winkels voelen en zien de meeste klanten het verschil niet totdat wij ze erop attent maken.

 

Bovenstaande tafels zijn eettafels en uitschuiftafels voorzien van een HPL bovenblad. De Canarias tafel van IN.HOUSE is een veelzijdige tafel die je in veel bladvormen en maten kan bestellen zoals rechthoek, vierkant, rond, ovaal, tonvormig en andere organische vormen. Ook zijn er veel prints voor deze tafel te kiezen zoals diverse soorten keramiek, roest en houtlook maar ook effen bladen behoren tot de mogelijkheden. In onze winkels hebben wij alle stalen die mogelijk zijn op deze tafel.

De Masura tafel van XOOON kermerkt zich door zijn stijlvolle poot en leuke bladvormen. Deze tafel is er in 4 dessins namelijk antraciet, eiken, roest en wit.

Als laatste uitgelichte tafel is er de Avalon / Avalox van Henders & Hazel. Een tafel die tevens als uitschuiftafel te kiezen is en ook weer in diverse bladvormen te bestellen is en in de kleuren naturel en driftwood.

Er zijn ook bijpassende salontafels en bijzettafels te bestellen en van de Masura en Avalox serie zijn er ook bartafels te verkrijgen.Bovenstaande tafels zijn een greep uit de uitgebreide collectie die je in onze winkels kan vinden. Kom dus zeker eens langs op dit mooie duurzame materiaal te ontdekken!