Met onze ruime collecties in diverse stijlen is het soms moeilijk keuzes te maken voor je nieuwe interieur. Onze adviseurs kunnen je helpen met het vinden van jouw woonstijl van landelijk tot modern of een mix daarvan. Ze kunnen je wensen in kaart brengen, combineren met de laatste woontrends en je inspireren de producten te vinden die bij je passen.


Interieuradvies Basis of Premium

Het "Basis" interieuradvies
Heb je een idee hoe jouw inrichting eruit moet zien maar kom je er qua indeling, kleuren en materialen niet helemaal uit? Dan is het Basis interieuradvies echt iets voor jou! In een uur tijd nemen wij je wensen door en adviseren wij je zodat jij de perfecte keuze maakt! Hieronder vallen een stijl & kleuronderzoek, het bespreken van de wish-list, een winkel inspiratieronde, productadvies en materiaaladvies. Aan dit advies zijn geen kosten verbonden.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Het "Premium" interieuradvies
Weet jij het echt even niet meer? Heb je een nieuw huis of jouw huis verbouwd en vind je het moeilijk met deze vormen een perfecte inrchting samen te stellen? Kies dan voor ons "Premium" interieuradvies!

Aan de adviestafel, krijg je aan de hand van je plattegrond, eventuele moodboard en foto’s een persoonlijk advies op maat in 2D of 3D! Wij hebben voor elke woonstijl, iedere maat en ieder budget een oplossing. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur, alles is mogelijk! Het advies duurt 2 tot 3 uur en kost €149.-. Bij een aankoop vanaf €1750,- is het advies helemaal gratis, hoe leuk is dat!


Enkele tips vooraf:
Schrijf belangrijke maten op of neem een plattegrond mee van de woonruimte. Foto's van je huidige interieur, de vloer-, de wand- en de raambekleding, de keuken en/of kleurstalen kunnen ook handig zijn.


Interieuradvies Basis
± 1 uur persoonlijk advies


Wat krijg je:

Stijlonderzoek
Kleuronderzoek
Bespreken wish-list
Winkel inspiratieronde
Productadvies
Materiaaladvies

Gratis

Maak een afspraak

Interieuradvies Premium
± 2 -3 uur persoonlijk advies


Wat krijg je:

Stijlonderzoek
Kleuronderzoek
Bespreken wish-list
Winkel inspiratieronde
Productadvies
Materiaaladvies

2D of 3D interieurplan
Kleuradvies
Ruimtelijk advies
Styling advies

€ 149,- (gratis bij een besteding vanaf €1750,-)

maak een afspraak