Interieurtrends herfst

 

Maak je huis herfstklaar

De herfst heeft zijn intrede gedaan! In de lente- en zomermaanden heb je het liefst een licht en fris interieur maar de herfst het seizoen van warmte en gezelligheid. Daarom is herfst het ideale seizoen om uw huis een (kleine) make-over te geven. De kaarsjes mogen weer op tafel en de plaids weer op de bank! Wij laten je alle interieurtrends zien om jouw interieur helemaal herfstklaar te maken!

De warme kleuren en gezellige stoffen van herfstmeubels brengen de knusse sfeer van dit seizoen in jouw huis. Van zachte plaids tot comfortabele fauteuils, onze meubelcollectie heeft alles wat je nodig hebt om jouw interieur te transformeren. Creëer een gezellige hoek om te ontspannen met een kop warme chocolademelk, of geef je eetkamer een herfsttint met een nieuwe eettafel en stoelen. Met onze meubels wordt jouw huis een oase van herfstwarmte. Ontdek nu onze herfstcollectie en maak je interieur klaar voor de gezelligste tijd van het jaar.

"In de herfst hunker je naar warmte en gezelligheid!"

 


Natuurlijke materialen en warme kleuren maken je huis warmer

Buiten is het steeds vaker guur, nat en koud dus nu is het fijn om je interieur van wat warme, natuurlijke materialen te voorzien zoals de stoere eettafel Arawood van XOOON. Liever geen hout in huis? Kies dan voor HPL of Lamulux in een houtdecor of warme kleur. Zo heb je toch de warme uitstraling van hout maar is dit materiaal zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij.Ga voor eettafels zoals de Canarias tafel of de Nemaro eettafel van INHOUSE! Ook houten en HPL salontafels zijn in onze winkels volop te vinden zoals de Masura salontafels.


Zachte stoffen en warme kleuren, ook nog eens energiebesparend

Sfeervolle warme stoffen en tinten zorgen in de winter voor dat geborgen gevoel terwijl het in de zomer perfect gecombineerd kan worden met lichte kussens en accessoires. Warme plaids, dikke wollige vloerkleden, zachte kussens, houten tafels en accessoires werken ook nog eens energiebesparend omdat het je ruimte behaaglijker maakt. Kaarsen en theelichten zijn de beste sfeermakers als het buiten koud is. Plaats een aantal kaarsen bij elkaar op een plateau, groepeer een aantal theelichten of koop een mooie kandelaar. Kaarslicht is een goede sfeermaker!


 

Laat je inspireren

Benieuwd hoe je jouw interieur een herfst make-over kunt geven? Kom eens langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuzes voor jouw interieur. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan een afspraak voor een interieuradvies met één van onze ervaren interieuradviseurs. Zij geven je dan een passend advies waarbij jouw woonwensen centraal staan.