Het is December, de sint is net geweest dus is het nu eindelijk tijd om je huis in gezellige kerstsferen te brengen of de kerstcadeautjes in te gaan slaan! In onze winkels vind je de nieuwste trends om jouw huis of dat van een ander helemaal aan te kleden. Hier een sneak-peek van wat je bij ons kan vinden!


Winter Picnic; haal traditionele kerstkleuren in huis

De kersttrend van nu heet “winter picnic” en doet je denken aan de klassieke kerst met warme chocolademelk bij het haardvuur en lekker tafelen met de hele familie. Bij deze trend worden de traditionele kerstkleuren rood en groen gecombineerd met glitters en goud. In onze winkels kun je veel accessoires vinden in deze kleuren zoals plaids, kussens en accessoires van Coco Maison, (Xooon / Henders & Hazel) en IN.House maar ook de laatste hippe tafeltjes , lampen, kussens, planten, karpetten en wanddecoratie van By-Boo!

Absolute must-have combinaties zijn leer, gekleurd glas, staal, goud, velours en natuursteen zoals marmer. Voor de natuurlijke basis gebruik je warme houtsoorten in bijzondere patronen zoals visgraad.

Meteen een nieuwe fauteuil of bank in huis? Kies voor een showmodel, dan kun je lekker snel genieten!

Deze items staan natuurlijk het mooist op een nieuwe bank of fauteuil! Dan zit je er meteen met de feestdagen of in het nieuwe jaar super trendy bij! In onze winkels vind je in deze periode extra veel showmodellen waardoor je niet hoeft te wachten en meteen je huis omtovert tot een wondere winterwereld! Hoe je dit alles kan combineren lees je hieronder.


Mag ik je kussen?

Voor kussens gaat de regel “less is more”zeker niet op! Integendeel: hoe meer, hoe beter! Laat op die bank dus gewoon héél veel kussens zie. Van vrolijk en warm okergeel, lieflijk roze en stylish grijs tot passievol bordeauxrood en rustig maar hip junglegroen. Kies voor zachte materialen als fluweel of comfortabel katoen in vormen die áltijd kunnen: rond, vierkant of langwerpig en voor de liefhebbers, ook soms met franjes!

Goldrush!

Deze trend zet ook door met de feestdagen en het nieuwe jaar, Goud! Waar we de afgelopen jaren veel koper in het interieur zagen, is messing/goud nu de trend! Goud zorgt voor veel warmte in het interieur dus zeker met deze koude dagen is dit een aanrader. Waar het eerst een element was wat veel terug kwam in weelderige interieurs, zien we deze touches of gold nu ook terug keren in minimalistische en eclectische interieurs. Wanneer je het toepast in jouw industriële interieur, geef je het gelijk een luxe uitstraling.

Wees wel zuinig met goud. Dit is niet zo’n gevalletje van hoe meer, hoe beter. Zorg ervoor dat je het met een beetje beleid toepast in je interieur, om je huis zo een luxe uitstraling te geven. Goud kan al snel "too much" worden.