Relaxfauteuils in alle maten en snel in huis!

Wij zijn een specialist in relaxen! Of je nu een small, medium of large relaxfauteuil nodig hebt.... wij hebben voor iedereen de juiste stoel. Ervaar comfort met onze selectie aan kwalitatief hoogwaardige relaxstoelen. Kom compleet tot rust in je eigen huis met een lederen of een stoffen fauteuil en een mechanische of elektrische bediening. Geen hinderlijke kabels over de vloer want de meeste stoelen hebben ook een accu die je kan kiezen. Veel modellen zijn ook nog eens snel in huis dus neem nu contact op met de winkel en informeer naar de mogelijkheden!


De Sta-op stoel

Dankzij de relax- en sta op stoel kun je iedere dag weer genieten van zitten en kom je ook gemakkelijk in en uit je stoel. Sta-op stoelen maken opstaan makkelijker omdat ze een stuk mee omhoog kunnen kantelen tot het gewenste punt dat je er makkelijker uit kan stappen. Wij hebben stap-op stoelen voor ieder budget! Bekijk al onze sta op stoelen op de website voor ieder interieur of laat je adviseren voor een seniorenstoel op maat in onze winkels.Wij weten precies waar we op moeten letten zodat je jarenlang plezier hebt van de relaxstoel. Ook hier zijn veel modellen zijn ook nog eens snel in huis!


Lounge stoelen

Met een relax fauteuil haal je een stijlvol multifunctioneel zitmeubel in huis. Zo is een relaxstoel ook zeer geschikt als comfortabele stoel waarop je bijvoorbeeld televisie kunt kijken als een ligstoel waarop je heerlijk kunt ontspannen. Om er zeker van te zijn dat je jarenlang zorgeloos zitcomfort beleeft aan jouw nieuwe relaxfauteuil, kun je onze aanvullende All In Care service afsluiten. Zo ben je verzekerd van 5 jaar zorgeloos genieten!


BIJ ONS IS ELKE FAUTEUIL MAATWERK

KIES JE MAAT
Het belangrijkste van jouw relaxfauteuil: dat ‘ie lekker en comfortabel zit. Dat kan alleen als de stoel perfect bij je past. Daarom zijn bijna al onze relaxfauteuils verkrijgbaar in meerdere maten; van small tot large.
KIES JE UITVOERING
Kies de rug­ en armleuningen die het beste bij jou passen. Ze worden helemaal op je lichaam afgestemd, zodat je kunt genieten van ultiem zitcomfort. Een onderstel is bepalend voor de uitstraling en maakt jouw relaxfauteuil helemaal af.KIES JE STOF OF LEDER
We beschikken over een uitgebreide collectie stoffen en ledersoorten van de beste kwaliteit. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van stof en leder. Zo zorg je voor een mooie eenheid in je interieur.KIES JE COMFORT
Je kunt jouw relaxfauteuil laten uitvoeren met een handmatige bediening, maar vaak ook met een elektrische bediening die werkt op een motor of een motor met een accu. Een hoofdsteun zorgt voor de juiste onder­ steuning van je lichaam. En wat denk je van een massagefunctie of stoelverwarming? Je kunt soms zelfs een USB laadpoort toevoegen aan jouw stoel.
ECHT RELAXEN, HOE ZIT DAT EIGENLIJK?

Ergonomisch verantwoord zitten en de juiste ondersteuning van je lichaam is ontzettend belangrijk. Voorkom rug­ en nekklachten door te kiezen voor een relaxfauteuil op maat.

ONDERSTEUNING VOOR JE HOOFD
Nagenoeg al onze relaxfauteuils zijn standaard uitgevoerd met een geïntegreerde, verstelbare en ergonomische hoofdsteun. Een elektrisch verstelbare hoofdsteun is bij sommige van onze modellen optioneel. Zo laat je alle spanning en stress van je afglijden en kun je je nek en schouders volledig ontspannen.

ONDERSTEUNING VOOR JE WERVELS
De basis van veel onze relaxfauteuils bestaat uit vormschuim, dat zich naar de rondingen van je lichaam vormt. De stoel ondersteunt je waar nodig en geeft je het gevoel dat je als het ware wordt omarmd. Een letterlijk steuntje in de rug!

ONDERSTEUNING VOOR JE LENDE
Met een lendepomp pas je de ondersteuning van het onderste gedeelte van de wervelkolom aan naar je eigen voorkeur. Zitten met de juiste lendeondersteuning stimuleert een betere houding en zorgt ervoor dat je onderrug optimaal wordt ondersteund en zo min mogelijk wordt belast. Informeer in onze winkels welke stoelen deze optie bevatten...

ONDERSTEUNING OM OP TE STAAN
Bij echt relaxed zitten hoort natuurlijk ook zonder moeite opstaan; de juiste overgang tussen zitten en bewegen. De ‘sta-­op hulp’ functie op onze relaxfauteuils zorgt ervoor dat de stoel met je meebeweegt bij het opstaan. Op deze manier heb je net dat steuntje in de rug om soepel en veilig op te staan.