Ronde vormen zien we weer terugkomen in het interieur! Een opkomende trend is het creëren van een organische, natuurlijke sfeer. Naast grafische lijnen spelen in dit interieur organische vormen de absolute hoofdrol. Zachte vormen die voelen als kleine omhelzingen. Rond, bol, zigzag, golvend, asymmetrisch, glooiend.. dat zijn de kernwoorden voor deze stijl. De bank, een tafel, een fauteuil het vloerkleed, de vazen, de kunstwerken en de lampen zijn allemaal elementen die je in ronde vormen kan vinden in onze winkels.


Tip : Ronde banken voor een speels interieur

Hoekbank Marcina van IN.House is een nieuwe speelse elementen hoekbank met ronde vorm. Kies je elementen en maak een eigen combi. Zet hem aan elkaar vast of gebruik de elementen los, het kan allemaal! Je vind hem in onze woonwinkels in een retro velours stof maar ook een geweven grove stof kan prima op deze bank evenals een microvezelstof. Ook de Portland bank van Henders en Hazel en de Malaga van Xooon kun je bij ons vinden en zijn banken met ronde vormen die je als hoekbank maar ook als vaste 3 of 2-zitsbank kan bestellen.

 


Kies er ook een stoeltje bij

Wil je bij je bank ook graag een fauteuil plaatsen? Of heb je nog een leuk leeshoekje over? Kies dan een speels rond fauteuiltje als de Oviedo van Xooon of de Monzone van IN.House! Ook de Cayenne van Henders&Hazel is een speels stoeltje met ronde vorm.


Tip : Ronde en ovalen tafels... niet alleen stijlvol, maar ook nog eens handig!

Ronde en ovalen tafels zijn handig en maken de ruimte speels! Je loopt er makkelijker langs en zit gezellig te tafelen met twee of veel meer personen. Het oogcontact wordt versterkt waardoor er nog meer sfeervolle tafelgesprekken ontstaan. Het is dan ook niet voor niets dat je in restaurants voor grotere gezelschappen vaak ronde tafels ziet. Kortom: met een ronde tafel ervaar je het ultieme moment van samen zijn extra goed. Daarnaast neemt een ronde of ovalen eettafel minder ruimte in beslag dan een rechte eettafel én kan je je niet meer stoten aan de hoeken. Ga voor een speelse visgraat tafel of een tafel met afgeronde hoeken als de vorm van de ruimte zich meer voor een rechthoekig model leent. Je hebt ze in zwart, vintage, retro met extra verjongde bladrand en meer!

Ga bijvoorbeeld voor tafel Masura van Xooon met stoel Liv! Of ga voor een afgeronde hoek zoals de Fresno tafel of de Gardo in ei-vorm of rond.