Het nieuwe jaar is weer aangebroken dus is het weer tijd om de laatste trends te laten zien. “Verthuizen” is populair (thuis verhuizen) veel mensen investeren in een nieuw fris interieur. Maar wat kies je dan? Ga je voor industrieel, modern of landelijk en welke kleuren passen in jouw huis?


Tranquil Dawn

De kleur van 2020 is “Tranquil Dawn”. Deze frisse lichtgroene tint is geïnspireerd op de zachte tinten van het ochtendgloren en straalt rust en sereniteit uit. Tranquil Dawn brengt ons terug naar de basis in een wereld die steeds hectischer wordt. Je kan deze kleur mooi combineren met neutrale tinten als grijs voor je bankstel en/of vloerkleed en heel zacht geel, zacht crème en Spiced Honey voor je lampen en kussens of andere woondecoratie. Ook zacht roze of juist burgundy red combineert heel goed met deze trendkleur!


Velvet en prints

Met deze trendkleur combineert het populaire luxueuze fluweel heel erg mooi (ook wel velvet genoemd). Je vind deze stoffen volop in onze winkels en stoffenbundels! Bloemenprints zie je in leuke kleine fauteuils terug of speels gebuikt in vloerkleden en wanddecoratie. Gecombineerd met industriele of eigenzinnige vintage-elementen maak je je interieur helemaal compleet!


Hout voor extra rust

Houten meubels zoals kasten, dressoirs maar ook houten salontafels en eettafels dragen bij aan de rustige natuurlijke uitstraling. Kies voor rustig neutraal eikenhout of het nog steeds populaire mangohout voor een warmere uitstraling.


Urban Gardening

Onze leefomgeving verstedelijkt en natuur maakt plaats voor woningbouw. In 2020 halen we nog steeds de natuur naar binnen door ons te omringen met mooie grote en kleinere planten, met andere woorden... we halen de natuur in huis! Zo is je serene leefomgeving compleet. Beleef het Urban Gardering gevoel in je eigen interieur en maak van je huis een groene oase waar de liefde voor de natuur tot leven komt!