Het Juiste tv-dressoir

De woonkamer is het centrale punt waar je gezellig samen uitrust of tv kijkt. Een goed tv-dressoir is erg belangrijk. Een tv-dressoir wordt ook wel een lowboard genoemd. Een tv-dressoir of lowboard is een tv-meubel waar je gemakkelijk alle kabels, snoeren en andere spullen in kan opbergen. De lowboard of tv-dressoir kan open vlakken, lades,dichte deuren en verlichting hebben. Een tv-dressoir kan worden uitgevoerd als zwevend meubel of als een kast met pootjes.

Meet de lengte breedte en hoogte van de tv op. (Meet niet alleen het scherm, maar de hele omtrek op) Meet de ruimte waar het tv-dressoir komt te staan en het tv-dressoir op. Het tv-dressoir moet 1,5 keer de afmeting van de tv zijn. Kijk ook of er genoeg opbergruimte is in het lowboard of tv-dressoir voor mediaboxen en snoeren.

Materialen

Welk materiaal wil je? De meeste tv-dressoirs zijn van hout, HPL, Melamine of metaal. Hout past in iedere woonstijl en geeft een gezellige sfeer. Een metalen kast is sterk, stoer en heeft een grote draagkracht. HPL en Melamine zijn gemakkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Functies

Er zijn veel verschillende tv-dressoirs met verschillende functies. Een tv-dressoir met een softclose systeem zorgt ervoor dat je het dressoir geruisloos kan sluiten. Wil je de tv-kabels uit het zicht houden? Een tv-dressoir met een kabelopbergsysteem is de perfecte oplossing om kabels op te bergen. Of kies voor een tv-dressoir met een opening aan de achterzijde voor het doorvoeren van de kabels. Natuurlijk kan je ook kiezen voor slimme LED verlichting in het tv-dressoir.

Woonprogramma's

Wist je dat wij verschillende woonprogramma's aanbieden? Een woonprogramma is een serie meubelen bestaande uit opbergkasten, dressoirs, eetkamertafels en salontafels. Deze meubelen hebben hetzelfde materiaal, dezelfde uitstraling en passen dus perfect bij elkaar. Benieuwd geworden naar onze tv-dressoirs? Kijk op onze website voor inspiratie of kom gezellig langs in een van onze winkels!