Toggle NavOntdek de prachtige Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem in één van onze winkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam. Bij Brinker Carpets kan jij terecht voor een stijlvol vloerkleed van hoge kwaliteit. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten die met de hand geweven worden. Kom langs bij een van onze woonwinkels en laat je verrassen door de prachtige collectie vloerkleden van Brinker Carpets in ons assortiment.

Brinker Carpets is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in met de hand geweven vloerkleden en karpetten, die ze op maat kunnen maken. Niet alleen heeft dit bedrijf jarenlange ervaring, zij gaan ook mee met de tijd en spelen als geen ander in op de laatste interieurtrends. Zo kunnen ze de meest populaire stoffen uit hun assortiment veelal sneller leveren wanneer je een standaard maat van 170 bij 230 centimeter bestelt. Zo komt een deel uit de collectie van Brinker Carpets uit Europa, maar vind je ook vloerkleden die worden geproduceerd door specialisten uit India of Marokko. Door deze samenwerkingen zijn de Brinker vloerkleden altijd van de beste kwaliteit en voorzien van optimaal comfort.


ENSUITE collectie

De ENSUITE BY BRINKER collectie: een verbluffende en luxueuze selectie vloerkleden die ter wereld is gebracht door een combinatie van passie en vakmanschap. Deze uitgangspunten en de liefde voor mooie en eerlijke producten motiveren om iedere dag opnieuw om de meest unieke en vernieuwende ontwerpen te ontwikkelen. De ENSUITE BY BRINKER collectie is een verrassende en betaalbare collectie met dessins welke stuk voor stuk een rijke high-end uitstraling hebben. De vloerkleden worden met de meest hoogwaardige materialen vakkundig geweven en met oog voor detail verwerkt in de ateliers in België.

Deze prachtige machinaal geweven vloerkleden collectie met luxueuze texturen telt in totaal 6 kwaliteiten die allemaal leverbaar zijn in verschillende afmetingen, ontwerpen en dessins. Met grafische dessins of organische vormen en een verfijnde signatuur. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleurencomposities. Elk individueel dessin is een statement op zich en voegt een element van luxe en elegantie toe aan iedere ruimte. Deze collectie is ontworpen met oog op de huidige trends, maar blijft tijdloos.


Feelgood collectie

De naam FEELGOOD geeft precies aan wat zij willen overbrengen: een sfeervol, huiselijk en goed gevoel bij jou thuis met het kleed in de hoofdrol. Een vloerkleed kan een bepalende factor zijn of juist net de finishing touch. Hoe dan ook, een vloerkleed zorgt voor een mooie warme harmonie in de ruimte. Er is met veel zorg aan de ontwikkeling van deze collectie gewerkt. Zij zijn ervan overtuigd dat je hierdoor lange tijd kunt genieten van je vloerkleed. Het team van vakkundige designers verenigd met gespecialiseerde wevers van over de hele wereld, streven continu naar indrukwekkende eindproducten. 

De Brinker vloerkleden worden verdeeld over verschillende collecties. Met de Feel Good collectie heb je keuze uit zo'n 50 verschillende soorten vloerkleden die verkrijgbaar zijn in maar liefst 200 verschillende kleuren. Je kunt deze vloerkleden bestellen in uiteenlopen maten, zoals 170x230, 200x300 of 240x340 cm, maar je kunt deze tapijten ook op maat laten maken.  


Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem

Kom langs in onze woonwinkels en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden met vloerkleden van Brinker Carpets. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende stoffen, kleuren, designs en het mogelijke maatwerk. Wil je alleen een nieuw vloerkleed of ben je ook op zoek naar andere meubels? Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken wij jouw woonruimte en stellen we een selectie meubels en eventueel woonaccessoires samen die helemaal aansluiten op jouw wensen. Daarbij krijg je ook een kleurenadvies, zodat jij jouw huis helemaal in stijl kunt inrichten.

Wij zijn alle dagen van de week geopend. Kom langs en laat je inspireren door onze adviseurs of maak een afspraak voor ‘interieuradvies’.