Toggle Nav

Ontdek de prachtige Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem in één van onze winkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam. Bij Brinker Carpets kan jij terecht voor een stijlvol vloerkleed van hoge kwaliteit. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten die met de hand geweven worden. Kom langs bij een van onze woonwinkels en laat je verrassen door de prachtige collectie vloerkleden van Brinker Carpets in ons assortiment.

Brinker Carpets is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in met de hand geweven vloerkleden en karpetten, die ze op maat kunnen maken.Het unieke duurzame merk Brinker Carpets biedt een kleurrijke en eigentijdse collectie vloerkleden aan. Brinker Carpets maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals zuiver scheerwol, Nieuw-Zeeland wol, viscose en chenille. Naast de verfijnde machinaal geweven vloerkleden is er ook een selectie van handgeweven en handgetuft vloerkleden. Handtuft is een techniek waarbij met een draagbaar tuft pistool garens met persdruk door een katoenen maasweefsel verwerkt worden. In de laatste fase van de productie wordt de pool handmatig op de gewenste lengte geschoren waardoor de uiteinden blootgesteld worden en een zachte pool gecreëerd wordt.


ENSUITE collectie

De Ensuite by Brinker collectie heeft 22 unieke dessins die allemaal leverbaar zijn in verschillende afmetingen en vormen. Denk aan rond, pellble, stone en organische vormen. De ENSUITE BY BRINKER collectie: een verbluffende en luxueuze selectie vloerkleden die ter wereld is gebracht door een combinatie van passie en vakmanschap. Deze uitgangspunten en de liefde voor mooie en eerlijke producten motiveren om iedere dag opnieuw om de meest unieke en vernieuwende ontwerpen te ontwikkelen. De ENSUITE BY BRINKER collectie is een verrassende en betaalbare collectie met dessins welke stuk voor stuk een rijke high-end uitstraling hebben. De vloerkleden worden met de meest hoogwaardige materialen vakkundig geweven en met oog voor detail verwerkt in de ateliers in België.

Deze prachtige machinaal geweven vloerkleden collectie met luxueuze texturen telt in totaal 6 kwaliteiten die allemaal leverbaar zijn in verschillende afmetingen, ontwerpen en dessins. Met grafische dessins of organische vormen en een verfijnde signatuur. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleurencomposities. Elk individueel dessin is een statement op zich en voegt een element van luxe en elegantie toe aan iedere ruimte. Deze collectie is ontworpen met oog op de huidige trends, maar blijft tijdloos.


Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem

Kom langs in onze woonwinkels en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden met vloerkleden van Brinker Carpets. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende stoffen, kleuren, designs en het mogelijke maatwerk. Wil je alleen een nieuw vloerkleed of ben je ook op zoek naar andere meubels? Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken wij jouw woonruimte en stellen we een selectie meubels en eventueel woonaccessoires samen die helemaal aansluiten op jouw wensen. Daarbij krijg je ook een kleurenadvies, zodat jij jouw huis helemaal in stijl kunt inrichten.

Wij zijn alle dagen van de week geopend. Kom langs en laat je inspireren door onze adviseurs of maak een afspraak voor ‘interieuradvies’.