Ontdek de prachtige Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem in één van onze winkels in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam. Bij Brinker Carpets kan jij terecht voor een stijlvol vloerkleed van hoge kwaliteit. Dit Nederlandse merk is gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten die met de hand geweven worden. Kom langs bij een van onze woonwinkels en laat je verrassen door de prachtige collectie vloerkleden van Brinker Carpets in ons assortiment.Over Brinker Carpets

Brinker Carpets is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in met de hand geweven vloerkleden en karpetten, die ze op maat kunnen maken. Niet alleen heeft dit bedrijf jarenlange ervaring, zij gaan ook mee met de tijd en spelen als geen ander in op de laatste interieurtrends. Zo kunnen ze de meest populaire stoffen uit hun assortiment snel leveren wanneer je een standaard maat van 170 bij 230 centimeter bestelt.

Kies je voor zo’n Brinker vloerkleed uit de ‘Feel Good collectie’, dan zorgt de snelle bezorging van je vloerkleed ook voor een ‘Feel Good momentje’. Maar naast de Feel Good-collectie heeft Brinker Carpets geregeld nieuwe collecties van de mooiste soorten wol, kunstzijde, katoen, viscose en linnen. Elke collectie begint bij een intensieve ontwerpfase, waarbij de designers van Brinker Carpets met uiteenlopende ontwerpen komen. Op basis van deze ontwerpen gaan zij op zoek naar de beste stoffen en producenten.

Zo komt een deel uit de collectie van Brinker Carpets uit Europa, maar vind je ook vloerkleden die worden geproduceerd door specialisten uit India of Marokko. Door deze samenwerkingen zijn de Brinker vloerkleden altijd van de beste kwaliteit en voorzien van optimaal comfort.


Collecties van Brinker Carpets

De Brinker vloerkleden worden verdeeld over verschillende collecties. Met de Feel Good collectie heb je keuze uit zo'n 50 verschillende soorten vloerkleden die verkrijgbaar zijn in maar liefst 200 verschillende kleuren. Je kunt deze vloerkleden bestellen in uiteenlopen maten, zoals 170x230, 200x300 of 240x340 cm, maar je kunt deze tapijten ook op maat laten maken.

Daarnaast heeft Brinker Carpets ook de Festival collectie. De Festival kenmerkt zich door meer trendy ontwerpen. Zo vind je uiteenlopende vintage vloerkleden in verschillende designs. Een groot voordeel van de festival collectie is dat ze heel betaalbaar zijn.

Maar ook voor een echt uniek en bijzonder vloerkleed kan je bij Brinker Carpets terecht. Deze unieke designs worden helemaal met de hand geweven en naar jouw wensen samengesteld.

 

Brinker vloerkleden bij Hoogenboezem

Kom langs in onze woonwinkels en bekijk de uiteenlopende mogelijkheden met vloerkleden van Brinker Carpets. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende stoffen, kleuren, designs en het mogelijke maatwerk. Wil je alleen een nieuw vloerkleed of ben je ook op zoek naar andere meubels? Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken wij jouw woonruimte en stellen we een selectie meubels en eventueel woonaccessoires samen die helemaal aansluiten op jouw wensen. Daarbij krijg je ook een kleurenadvies, zodat jij jouw huis helemaal in stijl kunt inrichten.

Wij zijn alle dagen van de week geopend. Kom langs en laat je inspireren door onze adviseurs of maak een afspraak voor ‘personal shopping’.