Coco Maison

 


In de winkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht , Spijkenisse en Rotterdam vind je ook de leuke collectie van Coco Maison. Coco maison volgt de interieurtrends op de voet en ontwikkelt op basis daarvan haar eigen collectie woondecoratie die je kunt vinden in onze winkels die ook de meubels van de merken Henders & Hazel of Xooon verkopen.

Jouw eigen stijl van Coco Maison

Coco Maison heeft unieke items en wat is er nu leuker dan wanneer je huis precies laat zien wie jij bent zodat jij je er helemaal thuis voelt, maar je vrienden en familie ook! Een eigen stijl bepaal je natuurlijk allereerst door de keuze voor je meubels maar die moeten vaak jaren meegaan en dan neig je al snel naar minder uitgesproken kleuren en vormen. Nee, echt laten zien wie je bent en waar je voor staat, doe je met woondecoratie en dan kom je al snel uit bij COCO maison, de beautiful decoration brand!
COCO maison woondecoratie: lekker eigenwijs en super origineel

COCO maison volgt de interieurtrends op de voet en ontwikkelt op basis daarvan haar eigen collectie woondecoratie. Bij ons vind je daarom altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, poefs, bijzettafels, wanddecoratie of verrassende decoratie-artikelen. De collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd en is dus altijd up-to-date.


Woondecoratie: van puur en naturel tot kleurrijk en fantasievol

Of je nu van natureltinten houdt en een sobere, meer Scandinavische inrichting of juist van een kleurrijke, bohemien styling; bij COCO maison vind je voor elk wat wils. Bovendien houden we onze woonaccessoires fijn betaalbaar zodat je regelmatig iets nieuws kunt aanschaffen. Pas je interieur bijvoorbeeld aan bij de seizoenen, met warme, diepe kleuren in de winter en lichte, vrolijke kleuren in de zomer. Een nieuwe vaas, een ander schilderij of een mooie schaal doet vaak wonderen voor je huis en staat gelijk aan een supersnelle make-over.