Online bestellen tijdens COVID

Onze winkels zijn bereikbaar

Onze winkels zijn gesloten maar wel per e-mail en telefonisch bereikbaar voor nieuwe bestellingen en adviezen. Zij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Kijk op de pagina "winkels" voor alle telefoonnummers, of maak een afspraak. Onze winkels mogen helaas niet open zijn als afhaallocaties.


Het bestellen van meubels
Het is mogelijk om onze winkels te bereiken en meubels te bestellen (van ma t/m vrij > 9:30 tot 17:30). Ook kun je bij onze artikelen een bestel / informatieknop vinden. Op deze manier stuur je een bericht naar de winkel van jouw keuze, deze winkel neemt vervolgens contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Makkelijk en simpel!

Zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Maak dan een afspraak met onze winkels! Wij bellen je dan op een door jou aangegeven moment. Je kan ook kiezen voor een afspraak op afstand! Een videoafspraak is mogelijk maar je mag in sommige gevallen op afspraak ook naar onze winkel komen of wij komen naar jou. We spreken je graag!


Het reserveren van showmodellen uit onze winkels

Het is ook mogelijk om meubels (afgeprijsde toonzaalmodellen) in onze winkels te reserveren. Deze meubels heb je dan super snel in huis! Op onze "Sale" pagina kun je deze artikelen vinden en hierbij staat ook een reserveringsknop. Op deze manier stuur je over dit artikel een bericht naar de winkel van jouw keuze, deze winkel neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel foto's en andere informatie toe te sturen. Makkelijk en simpel!

GA NAAR SALE PAGINAKun je nog niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met onze winkels om je wensen te bespreken, wellicht kunnen zij je toch iets passends bieden! Heb je nog vragen of wil je liever bellen en zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Maak dan een afspraak met onze winkels! Wij bellen je dan op een door jou aangegeven moment. Je kan ook kiezen voor een afspraak op afstand! Een videoafspraak is mogelijk maar je mag in sommige gevallen op afspraak ook naar onze winkel komen of wij komen naar jou. We spreken je graag!


Advies van onze winkel

Heb je nog vragen over onze meubels en wil je advies van één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak via de afsprakenplanner, wij nemen dan contact met je op. Liever een afspraak in onze winkel? Plan alvast een afspraak in na de winkelsluiting via de  afsprakenplanner. Het zal vanaf die datum vast drukker zijn en hierdoor ben je er zeker van dat wij de tijd voor je hebben.

MAAK EEN AFSPRAAK
Vragen over levertijden
Voor vragen over levertijden kunt u terecht op het klantportaal, hier staat de laatste informatie over uw bestelling. Is deze verlaat? Lees dan hier meer over actuele levertijden.

Interieuradvies op afstand
Wij bieden je graag de mogelijkheid om op afstand interieuradvies te krijgen van onze interieuradviseurs! Zo kunnen wij je gericht helpen op een moment dat jou uitkomt. Maak nu een afspraak via onze planner!


Afhalen & Bezorgen

Het afhalen van goederen
Het afhalen van eerder bestelde goederen bij onze winkels is niet toegestaan.


Onze bezorgdienst
Momenteel is het door de situatie drukker dan gebruikelijk bij onze bezorgdienst. Excuses voor het ongemak, wij nemen z.s.m. contact op voor het maken van een afspraak.


Ook bij onze bezorgservice hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen;

- Wij vragen onze klanten om bij verkoudheids- en/of griepklachten de bezorgafspraak te verzetten
- Wij schudden geen handen meer en houden de gepaste 1,5 meter afstand
- Wij dragen een mondkapje
- Wij bellen u op de dag van levering en vragen u of er sprake is van bovenstaande klachten en of u de kamer wil ventileren
- Onze bezorgers zijn klachtenvrij en desinfecteren de betaalsystemen na ieder gebruik


Onze Servicedienst

Ook  hier hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen;

- Wij vragen onze klanten om bij verkoudheids- en/of griepklachten de bezorgafspraak te verzetten
- Wij schudden geen handen meer en houden de gepaste 1,5 meter afstand
- Onze bezorgers zijn klachtenvrij