Toggle Nav


In de winkels van Hoogenboezem in Breda, Den Bosch , Den Haag, Barendrecht en Rotterdam vind je de uitgebreide collectie van het meubelmerk Eleonora. Industrieel, Scandinavisch, vintage; met de meubels van Eleonora sluit je aan bij de interieurtrends van nu én morgen. Deze brede collectie kent een groot aantal productlijnen en wisselt meerdere keren per seizoen. Zo kun je moeiteloos inspelen op de smaak van nu. Bekijk de actuele collectie in de online catalogus en kom langs onze winkels, waar veel items uit de collectie te zien zijn.


Een kwart eeuw liefde voor meubels

In de jaren negentig ontmoette Willem Schakel in Roemenie een vrouw die Eleonora heette. Ze nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Het bleek het begin van een prachtig avontuur! Een avontuur dat op de dag van vandaag door blijft gaan. De merken Eleonora maar ook Sevn en By-Boo vind je in huiskamers door heel het land en dat is iets waar het merk super trots op is!

Eleonora heeft stevig grip op elke stap die plaatsvindt om meubels op de markt te brengen. Van het maken van de eigen gepatenteerde designs tot de kwaliteitscontrole op de productielocatie. Hierdoor zijn de collecties vernieuwend, eigentijds en zijn wij er trots op dat deze meubels tot onze collectie behoren!

 Online catalogus