Ons interieuradvies

Gratis interieuradvies

Met onze ruime collecties in diverse stijlen is het soms moeilijk keuzes te maken voor je nieuwe interieur. Onze adviseurs kunnen je helpen met het vinden van jouw woonstijl van landelijk tot modern of een mix daarvan. Ze kunnen je wensen in kaart brengen, combineren met de laatste woontrends en je inspireren de produkten te vinden die bij je passen.Optie 1 : Gratis advies

Het is vaak wel zo prettig als je wordt bijgestaan door iemand met gevoel voor ruimte en kleur, die zich goed kan inleven in jouw wensen en gedachten om samen met jou te streven naar een goede balans qua ruimte en kleur. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor vakkundig advies en bieden we je bovendien een grote variatie aan meubels en woondecoratie voor iedere sfeer en woonstijl. Of je nu houdt van modernlandelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen met leuke vintage of design meubels.

In ongeveer een uurtje tijd geven onze adviseurs je graag persoonlijk advies over onze meubels en producten op het gebied van kleur, materiaal, indeling, meubels, karpetten, wandecoratie, verlichting & accessoires en natuurlijk ook over de diverse maatwerk mogelijkheden van onze banken, tafels en kasten.Optie 2 : Uitgebreid & uitgewerkt advies

Ben je misschien geïnteresseerd in een veel uitgebreider interieuradvies waarin je een (digitaal) 3D ontwerp krijgt van je woonkamer, compleet met uitgewerkt kleuradvies? Ook dat is in veel van onze woonwinkels mogelijk. Neem hiervoor contact op met de woonwinkel van jouw keuze en maak hiervoor een afspraak. Aan dit type interieuradvies zijn (veelal) kosten verbonden, deze kosten worden verrekend op het moment dat je besluit je nieuwe meubels bij ons aan te schaffen. Wij informeren je hier op voorhand graag uitgebreid over .Wil jij ook persoonlijk interieuradvies?

Laat het ons dan weten via onderstaand aanvraagformulier. Wij zullen contact met je opnemen om je verder te informeren over de mogelijkheden en kunnen dan eventueel meteen een afspraak inplannen in één van onze woonwinkels. Houd er rekening mee dat we dit qua drukte veelal inplannen op een doordeweekse dag, zodat we je ook alle tijd en aandacht kunnen geven. 

Enkele tips vooraf:
Schrijf belangrijke maten op of neem een plattegrond mee van de woonruimte. Foto's van je huidige interieur, de vloer-, de wand- en de raambekleding, de keuken en/of kleurstalen kunnen ook handig zijn.


Aanvraagformulier interieuradvies