Box tv-dressoir

Box tv-dressoir

Tv-dressoir uit smoked tramwood, vintage grey en fronten in lichtgrijs + 1-lade + 1-klep + 4-niches - 210 Cm (+LED)
€ 849,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Dit tv-dressoir uit het stijlvolle woonprogramma Box is gemaakt van de houtsoort 'smoked tramwood' in de kleur vintage grey met fronten in de kleur lichtgrijs mat. Het tv-dressoir, bestaande uit één lade, één klep en vier niches, is voorzien van LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat jouw interieur direct van fraaie sfeerverlichting is voorzien. De greeploze lade en klep zijn voorzien van 'soft-closing' en een 'push to open' systeem. Mooi detail zijn de metalen pootjes onder het tv-dressoir. Tevens beschikt het tv-dressoir over een kabel opbergsysteem. Naast de getoonde (grootste) uitvoering is het tv-dressoir leverbaar in de houtkleur smoked tramwood 'walnoot' en diverse andere frontkleuren. Voor de mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamBox
Artikelnummer90125751
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesmet verlichting
Hoogte60
Lengte/Diepte42
Breedte210
Getoonde uitvoering

Tv-dressoir uit smoked tramwood, vintage grey en fronten in lichtgrijs + 1-lade + 1-klep + 4-niches - 210 Cm (+LED)

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.