Toggle Nav

Busan 2-zitsbank

2 zitsbank met verstelbare hoofdsteunen en keuze uit pocketvulling, electrische relax, usb-connectie, cross stiksel en designpoot
Vanaf € 1.399,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De moderne Busan bank van Henders & Hazel is een bank met ongelooflijk veel mogelijkheden! Zo kun je kiezen uit een vaste bank of hoekbank met verstelbare hoofdsteunen. Daarnaast is er een uitgebreide stoffencollectie in onze winkels waaruit je kan kiezen. Wil je pocketvering? Een usb-aansluiting? Een electrisch bedienbaar relaxsysteem? Een cross-stiksel? Designpootjes onder de bank? Dat is allemaal mogelijk! Kom dus snel naar onze winkels en kom deze leuke alleskunner snel eens bekijken!

NaamBusan
Artikelnummer90159217
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), verstelbare hoofdsteun, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte88
Lengte/Diepte98
Breedte181
Getoonde uitvoering

2 zitsbank met verstelbare hoofdsteunen en keuze uit pocketvulling, electrische relax, usb-connectie, cross stiksel en designpoot

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.