Toggle Nav

City bijzettafel

City bijzettafel

Bijzettafel 60x60x40cm City 40955RWB
€ 299,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De City serie van Henders & Hazel is een stoere maar elegant moderne serie met een industrieel design. Deze serie is hand brushed en heeft metaalprofielen gecombineerd met eiken in de kleur Railway brown. Veel items uit deze serie hebben LED-verlichting en soft close deuren. Maak je interieur helemaal af door te kiezen voor een dressoir, wandtafel, salontafel, bijzettafel (rond of vierkant) , lowboard, highboard, boekenkast, dressette, bijzettafel, laptoptafel of eetkamertafel ( vast of uitschuiftafel) Oja! een aantal items zijn ook mogelijk in de kleur castle antraciet met goudkleurig metaal! Kom dus snel eens langs!

NaamCity
Artikelnummer90154327
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesvierkant blad
Hoogte40
Lengte/Diepte60
Breedte60
Getoonde uitvoering

Bijzettafel 60x60x40cm City 40955RWB

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.