Toggle Nav

Farmero eettafel

Farmero eettafel

Uitgevoerd met tafelblad in beton + X-poot metal
€ 1.299,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De tafels van Farmero kenmerken zich door hun stoere uitstraling. Voor de uitvoering doorloop je drie stappen. Allereerst kies je de tafelpoot, welke in drie verschillende uitvoeringen leverbaar is. Bij stap twee kies je het tafelblad (beton of eiken en beton) en als laatst kies je de gewenste afmeting. De getoonde eettafel van 240 cm lang is uitgevoerd met een tafelblad in beton. Naast de Farmero eettafel is de Farmero bartafel ook leverbaar in diverse afmetingen. Tafel Farmero past in diverse woonstijlen en is tevens een sfeermaker in ieder interieur. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamFarmero
Artikelnummer90027476
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Grijs, Naturel, Taupe, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optiesrechthoekig blad, meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte77
Lengte/Diepte240
Breedte100
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd met tafelblad in beton + X-poot metal

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.