Toggle Nav

Farmland dressoir

Farmland dressoir

Dressoir uitgevoerd in Eikenfineer in de kleur Railway Brown met 3 deuren en 3 laden – 240 cm. Dit meubel is onderdeel van een woonkamerprogramma.
€ 1.599,00

Levertijd: 5-15 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Stoer en eigenwijs maar ook een tikkeltje landelijk is kenmerkend voor de meubelserie Farmland. Het dressoir Farmland is vervaardigd uit eikenfineer in de kleur Railway Brown. Het dressoir is er in 4 formaten dus er is er altijd wel één passend voor uw woning! Samen met onder andere een bergkast, boekenkast, buffetkast, eettafel, dressette, highboard, lowboard en salontafel is dit meubel onderdeel van een woonkamerprogramma. Kom vooral naar de winkel om deze mooie serie te bekijken!

NaamFarmland
Artikelnummer90129882
KleurenBruin
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte90
Lengte/Diepte45
Breedte240
Getoonde uitvoering

Dressoir uitgevoerd in Eikenfineer in de kleur Railway Brown met 3 deuren en 3 laden – 240 cm. Dit meubel is onderdeel van een woonkamerprogramma.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.