Toggle Nav

Jardin salontafel

Jardin salontafel

Jardin, Salontafel 100 X 60 Cm + 2-laden + 1-niche
€ 599,00

Levertijd: 5-15 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Breng warmte en stijl naar jouw woonkamer met de salontafel Jardin van Henders & Hazel, waar de karakteristieke Railway brown kleur de meubels een gezellige uitstraling geeft. Deze salontafel is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een esthetisch hoogtepunt dat jouw interieur verrijkt.Geef de salontafel Jardin een persoonlijke touch met twee verfijnde kleurkeuzes: antraciet of wit. Of je nu de voorkeur geeft aan tijdloze elegantie of een moderne frisheid, deze salontafel past zich aan aan jouw unieke stijlvoorkeuren.De veelzijdigheid van de Jardin salontafel wordt benadrukt door de keuze tussen wielen of poten. Creëer een dynamische opstelling door te kiezen voor wielen, waardoor je de tafel eenvoudig kunt verplaatsen, of ga voor een solide en klassieke uitstraling met poten.Kies voor een salontafel die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt. Met de salontafel Jardin van Henders & Hazel voeg je warmte, stijl en flexibiliteit toe aan jouw woonruimte.

NaamJardin
Artikelnummer90137960
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesrechthoekig blad
Hoogte40
Lengte/Diepte60
Breedte100
Getoonde uitvoering

Jardin, Salontafel 100 X 60 Cm + 2-laden + 1-niche

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.