Toggle Nav

Jardino eettafel

Jardino eettafel

Eettafel Jardino 100x170 Henders & Hazel
€ 1.199,00

Levertijd: 5-15 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eettafel Jardino van de Henders & Hazel collectie is een prachtige eikenhouten tafel in de kleur railway bruin met MDF en staal. De tafel heeft een eigentijdse en zeer handige middenpoot waardoor het tafelblad optimaal benut kan worden en je er dus lekker veel stoelen aan kunt zetten. De perfecte tafel bij een feestje of speciale gelegenheid als je wat meet ruimte nodig hebt! De tafel is afgebeeld in maat 100x170cm maar is ook verkrijgbaar in de maten 105x230cm en 100x200cm en als ronde tafel met een diameter van 130cm. Kom deze robuuste, stoere tafel met een landelijk tintje nu in een van onze winkels zelf eens bekijken en wordt ook enthousiast over deze veelzijdige eettafel!

NaamJardino
Artikelnummer90137965
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optieston/bootvorm blad
Hoogte77
Lengte/Diepte170
Breedte100
Getoonde uitvoering

Eettafel Jardino 100x170 Henders & Hazel

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.