Toggle Nav

Maitre opbergkast

Maitre opbergkast

Uitgevoerd in massief en fineer wildeiken brown + 4-deuren + 1-lade + 1-niche (+ Led-spot) | B: 140 cm.
€ 1.999,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Woonprogramma Maitre is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief en fineer wildeiken. Voor de uitvoering heb je de keuze uit drie houtkleuren (brown, naturel en plumb). Tevens kun je kiezen voor een bovenblad in beton. Standaard worden de meubels uitgevoerd met metalen handgrepen, maar je kunt ook kiezen voor een houten handgreep in één van de drie houtkleuren. De niches zijn voorzien van LED-verlichting. Optioneel kun je ook LED vloerverlichting aan laten brengen. De getoonde brede opbergkast beschikt over vier deuren, één lade en één niche. Woonprogramma Maitre is heel mooi te combineren met tafelserie Maestro.

NaamMaitre
Artikelnummer90134597
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesmet verlichting
Hoogte167
Lengte/Diepte45
Breedte140
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in massief en fineer wildeiken brown + 4-deuren + 1-lade + 1-niche (+ Led-spot) | B: 140 cm.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.