Toggle Nav

Murcia hoekbank

Murcia hoekbank

Hoekbank Murcia (longchair links - 2,5 zits zonder armen - hoek - ottomane klein rechts) uitgevoerd in stof Enzo kiezel-kleurig.
Vanaf € 3.999,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Creëer een gezellige en veelzijdige zithoek in je woonkamer met de hoekbank Murcia van Henders & Hazel in een stijlvolle kiezelkleur. Deze modulaire hoekbank biedt eindeloze mogelijkheden doordat je de verschillende elementen naar wens kunt combineren of los kunt plaatsen, waardoor het perfect past bij de indeling van jouw ruimte.De hoekbank Murcia is ontworpen met ronde vormen, wat niet alleen zorgt voor een eigentijdse uitstraling maar ook voor een comfortabele en uitnodigende sfeer. Kies uit een breed scala aan stoffen en kleuren om de hoekbank aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en interieur.Ervaar ultiem comfort en flexibiliteit met de hoekbank Murcia, waar functionaliteit en design samenkomen voor een harmonieus geheel in jouw woonkamer.

NaamMurcia
Artikelnummer90228182
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optiesmeer kleuren
Getoonde uitvoering

Hoekbank Murcia (longchair links - 2,5 zits zonder armen - hoek - ottomane klein rechts) uitgevoerd in stof Enzo kiezel-kleurig.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.