Toggle Nav

Olympus relaxfauteuil

Olympus relaxfauteuil

fauteuil in stof met open armleuningen en Supreme foam + polyetherschuim
Vanaf € 1.099,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De Olympus relaxfauteuil van Henders & Hazel is modern met heel veel opties! Met zijn open vol gestoffeerde armleuningen of dichte arm heb je een stoel helemaal naar jouw smaak en interieur! Deze fauteuil is voorzien van een schaarsysteem voor de voetsteun en een verstelbare hoofdsteun. Om de voetsteun te openen dien je de rug naar achter te duwen. De rug kun je verstellen d.m.v. een gasveer. Wil je liever een 2 motorige electrische verstelling? Dat kan ook! Met zijn vulling in Supreme foam + polyether schuim is het een stoel om uren in te genieten! Heb je liever pocketvering? Dat is tegen een geringe meerprijs zeker mogelijk. Je kan bij deze stoel ook verschillende stoffen combineren dus dat is zeker ook een leuk voordeel om hem helemaal tot jouw stoel te laten maken!

NaamOlympus
Artikelnummer90188757
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optieselektrisch verstelbaar (relax), verstelbare hoofdsteun, handverstelbaar (relax), meer poottypen/kleuren, meer kleuren
Hoogte116
Lengte/Diepte82
Breedte72
Getoonde uitvoering

fauteuil in stof met open armleuningen en Supreme foam + polyetherschuim

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.