Praia 2-zitsbank

Praia 2-zitsbank

Uitgevoerd in stof Calabria geel - Poot: eiken zwart
€ 719,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel
Model Praia is stoer en modern met een knipoog naar de retro-stijl. Dankzij de strakke vormgeving past Praia in vele interieurstijlen. Voor de uitvoering is gebruik gemaakt van hoogwaardig HR-schuim met siliconen en Dacron. Dit biedt jou optimaal zitcomfort. Naast de getoonde 2-zitsbank is de Praia loveseat, 2,5-zitsbank en de 3-zitsbank leverbaar. Je kunt jouw fauteuil of bank geheel naar wens laten uitvoeren: door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Tevens kun je kiezen uit drie kleuren eikenhouten poten (clay, naturel en zwart). Wanneer je kiest voor een uitvoering in leder, komt er een extra stiknaad over de zitting.
NaamPraia
Artikelnummer90116661
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optiesvaste hoofdsteun
Hoogte82
Lengte/Diepte92
Breedte169
Getoonde uitvoeringUitgevoerd in stof Calabria geel - Poot: eiken zwart

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.