Toggle Nav

Quebec tv-dressoir

Quebec tv-dressoir

Uitgevoerd in Naturel Kikarhout met MDF in vulcano black + 3-deuren + 1-lade + 1-niche (+LED) - 180 cm.
€ 899,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Woonprogramma Quebec is uitgevoerd in prachtig Naturel Kikarhout met MDF in de kleur vulcano black. Het getoonde lowboard (tv-dressoir) beschikt over drie deuren, één lade en één niche. De deuren en lade zijn elk voorzien van een zg. 'soft-closing' systeem. Tevens is er LED-verlichting aangebracht in het niche. In het tv-dressoir zit een kabelmanagement, zodat je de snoeren van de apparatuur volledig uit het zicht kunt opbergen. De metalen poten en handgrepen geven het tv-dressoir een mooie stoere uitstraling.

NaamQuebec
Artikelnummer90125317
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesmet verlichting
Hoogte60
Lengte/Diepte42
Breedte180
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in Naturel Kikarhout met MDF in vulcano black + 3-deuren + 1-lade + 1-niche (+LED) - 180 cm.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.