Toggle Nav

Ravenna fauteuil

Ravenna fauteuil

Ravenna, Fauteuil Zwart Frame + Stof Kibo, kleur : Skyblue
€ 399,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Een heerlijk zittende fauteuil van Henders & Hazel met een aantrekkelijk trendy uiterlijk! Deze fauteuil heeft leuke stiknaden, een trendy kuip en een zwart metalen frame als onderstel. Voor de bekleding is bij deze uitvoering gekozen voor de stof Kibo in de kleur Sky blue. Is dit helemaal jouw stoel? Dan is er goed nieuws, want in deze uitvoering is de fauteuil snel leverbaar. Is het niet helemaal jouw kleur? Geen probleem, de Ravenna fauteuil is er in de kleuren groen, sky blue, antraciet en lichtgrijs!

NaamRavenna
Artikelnummer90136537
KleurenAntraciet, Blauw, Bruin, Grijs, Groen, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte86
Lengte/Diepte79
Breedte81
Getoonde uitvoering

Ravenna, Fauteuil Zwart Frame + Stof Kibo, kleur : Skyblue

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.