Toggle Nav

Ridgefield vitrinekast

Ridgefield vitrinekast

Vitrinekast met 2 glazen deuren +2laden, 100cm breed in naturel 46348NAT
€ 1.499,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Programma Ridgefield van Henders & Hazel is strak en subtiel vormgegeven met veel mogelijkheden. De serie is verkrijgbaar in twee kleuren: het stoere castle antraciet dat perfect past in moderne interieurs en een Natural-versie met een frisse natuurlijke houtkleur die goed staat in scandinavische of landelijke woonstijlen. De meubels uit deze serie zijn vervaardige uit eikenfineer dat gecombineerd is met metaal. De tafels hebben een tafelblad met opvallend mozaïek-motief.

NaamRidgefield
Artikelnummer90193358
KleurenAntraciet, Beige, Bruin, Naturel, Taupe, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optiesmet verlichting, meer kleuren
Hoogte200
Lengte/Diepte42
Breedte100
Getoonde uitvoering

Vitrinekast met 2 glazen deuren +2laden, 100cm breed in naturel 46348NAT

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.