Toggle Nav

Shimanto boekenkast

Shimanto boekenkast

Boekenkast Shimanto 70 cm - 1-lade t&t + 7-niches + 6-wijnvakken.
€ 999,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ontdek de veelzijdigheid en eigentijdse uitstraling van de boekenkast Shimanto van Henders & Hazel. Deze prachtige boekenkast is vervaardigd uit een combinatie van eikenfineer en metaal, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je interieur.Wat de boekenkast Shimanto echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het wijnrek en de boxen naar wens te verplaatsen. Hierdoor kun je de indeling van de kast aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Of je nu een liefhebber bent van boeken, decoratieve items of een wijnverzamelaar, met de Shimanto boekenkast creëer je eenvoudig de perfecte opstelling.Daarnaast biedt de boekenkast Shimanto de flexibiliteit om gebruikt te worden als boekenkast of als roomdivider, waardoor je de mogelijkheid hebt om je woonruimte op een creatieve manier in te richten.Kies voor de perfecte combinatie van functionaliteit en design met de boekenkast Shimanto van Henders & Hazel. Transformeer je interieur en geniet van een eigentijdse en veelzijdige opbergoplossing.

NaamShimanto
Artikelnummer90219686
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte190
Lengte/Diepte35
Breedte70
Getoonde uitvoering

Boekenkast Shimanto 70 cm - 1-lade t&t + 7-niches + 6-wijnvakken.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.