Toggle Nav

Shimanto tv-dressoir

Shimanto tv-dressoir

Tv meubel Shimanto 150 cm - 2-deuren + 1-lade + 1-niche (+ LED)
€ 799,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Ontdek het moderne design en de functionele kenmerken van de tv-meubel Shimanto van Henders & Hazel, een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer.Dit tv-meubel is niet alleen ontworpen met esthetiek in gedachten, maar ook met handige functies die je kijkervaring verbeteren. Het kabelopbergsysteem zorgt voor een opgeruimde uitstraling, waardoor storende kabels uit het zicht verdwijnen en je volledig kunt genieten van je entertainment.De deurtjes van de tv-meubel zijn voorzien van een opvallende lattenoptiek, wat een eigentijdse en karakteristieke uitstraling geeft. Bovendien zijn de deuren uitgerust met een soft-close systeem, waardoor ze geruisloos sluiten en een gevoel van luxe toevoegen aan het meubel.De subtiele ledverlichting voegt een sfeervol element toe, waardoor de tv-meubel Shimanto niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in je interieur. Kies voor stijl, functionaliteit en vakmanschap met de tv-meubel Shimanto van Henders & Hazel. Transformeer je woonkamer tot een plek waar design en praktisch gebruik samenkomen.

NaamShimanto
Artikelnummer90219464
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte60
Lengte/Diepte42
Breedte150
Getoonde uitvoering

Tv meubel Shimanto 150 cm - 2-deuren + 1-lade + 1-niche (+ LED)

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.