Toggle Nav

Stanford eettafel

Stanford eettafel

Tafel 100x140+60cm Stanford 42016ANT
€ 1.599,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Eettafel Stanford van Henders en Hazel is een stoere industriele tafel met vele maten en handige mogelijkheden. Zo is er een bartafel maar zijn er ook diverse maten eettafels van vaste tafelbladen tot uitschuiftafels en van klein tot heel groot! Het blad is van keramiek op glas. Dit is helemaal van nu en zeer gebruiksvriendelijk! Urenlang tafelen zonder bang te zijn voor blijvende vlekken op de tafel! Afnemen met een licht vochtig doekje is voldoende en je kan weer door gaan met de gezelligheid. Kom deze leuke tafel snel eens in onze winkels bekijken!

NaamStanford
Artikelnummer90154366
KleurenAntraciet, Grijs, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Optiesblad uitschuifbaar, blad rechthoekig, meer kleuren
Hoogte77
Lengte/Diepte140
Breedte100
Getoonde uitvoering

Tafel 100x140+60cm Stanford 42016ANT

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.