Wellington hoekbank

Wellington hoekbank

Uitgevoerd in stof Kibo Antraciet + electr. relax links - poot: rvs metaal 13 cm - pocket vulling | 2.5 zits + 3 zits + ottomane rechts.
€ 2.699,00

Levertijd: 1-5 werkdagen

Reserveren

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaatsnaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerkingen
Locatie*

Reserveer en informeer naar de prijs!
Dit product gaat uit onze collectie en staat in de winkel afgeprijsd met 25% korting of meer!

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

De zeer comfortabele Wellington hoekbank is van vele gemakken te voorzien. Je kunt de hoekbank geheel naar wens laten uitvoeren door de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Voor optimaal zitcomfort kun je tegen meerprijs kiezen voor een of meerdere elektrische relaxfunctie(s) (eventueel met USB-aansluiting) en pocketvering. Standaard wordt de hoekbank uitgevoerd met verstelbare hoofdsteunen, RVS poten en zittingen in hoogwaardig koudschuim met Dacron. Voor de diverse mogelijkheden en opstellingen verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

NaamWellington
Artikelnummer90118665
Kleuren
MerkenHenders & Hazel
Optiesverstelbare hoofdsteun, elektrisch verstelbaar
Hoogte86
Lengte/Diepte242
Breedte287
Getoonde uitvoering

Uitgevoerd in stof Kibo Antraciet + electr. relax links - poot: rvs metaal 13 cm - pocket vulling | 2.5 zits + 3 zits + ottomane rechts.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.