Zoek: 

Box opbergkast

Box opbergkast Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Box opbergkast

Bergkast uit smoked tramwood, walnoot en fronten in lichtgrijs + 3-deuren + 2-laden + 5-niches - 110 Cm (+LED)

...
   

€ 1.299,00

VoorraadstatusDirect leverbaar

Levertijd1-5 werkdagen

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Deze ruime opbergkast uit het stijlvolle woonprogramma Box is gemaakt van de houtsoort 'smoked tramwood' gecombineerd met fineer en MDF gelakte delen in lichtgrijs. De kast, bestaande uit drie deuren, twee laden en vijf niches, is voorzien van LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat jouw interieur direct van fraaie sfeerverlichting is voorzien. De greeploze deuren en laden zijn voorzien van 'soft-closing' en een 'push to open' systeem. Mooi detail zijn de metalen pootjes onder de kast. Naast de getoonde uitvoering is de bergkast leverbaar in diverse andere front- en houtkleuren. Voor de mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document.

Eigenschappen

Naam Box
Artikelnummer 90124426
Merk Henders & Hazel
Hoogte 200
Lengte/Diepte 42
Breedte 110
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Bergkast uit smoked tramwood, walnoot en fronten in lichtgrijs + 3-deuren + 2-laden + 5-niches - 110 Cm (+LED)

Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Box

EUR

€ 1.299,00

0