Eivissa Bartafel 100x160cm 34361001 bartafel

Eivissa bartafel.jpg

Meer afbeeldingen

Eivissa Bartafel 100x160cm 34361001 bartafel

Bartafel uit eikenfineer in vintage summer grey - 160 X 100 Cm - hoogte 92 Cm - Houten top Eivissa

...
   

€ 849,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Het houten tafelblad van de Eivissa bartafel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit eikenfineer in de kleur 'Vintage summer grey'. Door de fijne nerf, vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen krijgt elk meubel zijn eigen unieke uitstraling. De bartafel wordt standaard geleverd met een houten bovenblad. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een bovenblad in Marble beton. Binnen de Eivissa collectie kunt u kiezen uit diverse afmetingen tafels, waarvan dit het grootste model bartafel is.

Eigenschappen

NaamEivissa Bartafel 100x160cm 34361001
Artikelnummer90112574
MerkHenders & Hazel
Hoogte92
Lengte/Diepte160
Breedte100
Getoonde uitvoeringBartafel uit eikenfineer in vintage summer grey - 160 X 100 Cm - hoogte 92 Cm - Houten top Eivissa

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Eivissa Bartafel 100x160cm 34361001

EUR

€ 849,00

0