Zoek: 

Julien eetstoel

Julien eetstoel Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Julien eetstoel

Eetstoel zwart metalen frame microleder Corsica antraciet

...
   

€ 179,00

VoorraadstatusDirect leverbaar

Levertijd1-5 werkdagen

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Deze mooie eetkamerstoel Julien is ook verkrijgbaar als barstoel en leverbaar in 2 kleuren microleder, zoals getoond in antraciet en ook in cognac. De stoel is voorzien van een zwart metalen buisframe dat aan de achterkant van de rug vrij doorloopt en op deze wijze de handgreep functioneel integreert. Deze stoel staat op kunststof glijdoppen en past goed in vrijwel elk type interieur.

Eigenschappen

Naam Julien
Artikelnummer 90125127
Kleur mogelijkheden antraciet, bruin
Merk Henders & Hazel
Hoogte 88
Lengte/Diepte 60
Breedte 48
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Eetstoel zwart metalen frame microleder Corsica antraciet

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Julien

EUR

€ 179,00

0