Zoek: 

Malene eetstoel

Malene eetstoel Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Malene eetstoel

Eetkamerstoel in stof Soul Vlas - Vierkant RVS frame + ronde greep

...
   

€ 229,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De Malene eetkamerstoel wordt uitgevoerd in de zogeheten stof 'Soul'. U heeft de ruime keuze uit acht verschillende trendy kleuren en twee verschillende frames. Zo kunt u kiezen voor een vierkant RVS Frame of een Vintage metalen frame. Daarnaast wordt de stoel geleverd met een ronde greep op de rug. De hier getoonte stoel Malene is uitgevoerd in de stofkleur 'Soul Vlas' met een vierkant RVS frame.

Eigenschappen

Naam Malene
Artikelnummer 90086028
Kleur mogelijkheden naturel
Merk Henders & Hazel
Hoogte 104
Lengte/Diepte 65
Breedte 48
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Eetkamerstoel in stof Soul Vlas - Vierkant RVS frame + ronde greep

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Malene

EUR

€ 229,00

0