Zoek: 

Malene eetstoel

Malene eetstoel Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Malene eetstoel

Malene, Eetkamerstoel - Tube Frame Zwart + Greep Rond - Stof Secillia bruin

...
   

€ 219,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De tijdloze eetkamerstoel Malene van Henders & Hazel heeft een zwart tube frame. De stoel is bekleed met de stof Secillia in de kleur bruin waardoor de eetkamerstoel een warme en stoere uitstraling krijgt. Secillia is een warme zachte stof die oogt en voelt als geschuurd leer maar niet de nadelige eigenschappen heeft van geschuurd leder. Deze stof is te combineren met een beschermende laag incl. 5 jaar vlekgarantie (All in Care) , dit zorgt ervoor dat deze eetstoel jaren lang plezien geeft en er mooi uit blijft zien.

Eigenschappen

Naam Malene
Artikelnummer 90137926
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk Henders & Hazel
Hoogte 101
Lengte/Diepte 72
Breedte 48
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Malene, Eetkamerstoel - Tube Frame Zwart + Greep Rond - Stof Secillia bruin

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Malene

EUR

€ 219,00

0