Zoek: 

Metalox eettafel

Metalox eettafel Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Metalox eettafel

Eettafel uitgevoerd met V-Shape Metal Wood Leg + tafelblad zonder rand boomschorsvorm | 100 x 250 cm

...
   

€ 1.099,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De Metalox eettafel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit eikenfineer in de kleurencombinatie 'railway brown' met 'desert black'. De prachtige nerfvlammen en spiegeltekeningen alsmede wisselende kleur en fijne touch geven eikenhout een zeer authentieke en natuurlijke uitstraling. Elk tafelblad is uniek dankzij het gebruik van eikenhout. Voor de uitvoering van de tafel doorloop je drie stappen: je kiest de gewenste tafelpoot, vervolgens het gewenste tafelblad en als laatste de gewenste afmeting. Met een lengte van 250 centimeter is de getoonde eettafel het grootste model binnen de Metalox serie. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij je naar het bijgevoegde document

Eigenschappen

Naam Metalox
Artikelnummer 90118184
Merk Henders & Hazel
Hoogte 77
Lengte/Diepte 250
Breedte 100
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering

Eettafel uitgevoerd met V-Shape Metal Wood Leg + tafelblad zonder rand boomschorsvorm | 100 x 250 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Metalox

EUR

€ 1.099,00

0