Milva-Milan eetbank

Milva-Milan eetbank

Eetbank zonder rug in combinatiestof Kunstleder Tatra antraciet + stof Rosswel grijs + Tone in tone stiksel - RVS-poot - 180 cm
Vanaf € 479,00
Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Plaatsnaam
Winkel in de buurt:
Vragen*
Voorraadstatus: Op bestelling
Levertijd: 20 werkdagen of meer
Bekijk alle eigenschappen

Hoogenboezem service

  • Scherpste prijs
  • Gratis interieuradvies
  • Eigen bezorgservice
  • Inclusief CBW garantie
  • Zondag geopend
De zeer uitgebreide en veelzijdige Milva-Milan collectie is volledig naar eigen wens samen te stellen. U doorloopt voor het ontwerp van uw eetbank vier stappen. U kunt het stappenplan volledig volgen in het bijgevoegde document. Voor de uitvoering van uw eetbank heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten. Standaard wordt de eetbank geleverd met gestoffeerde poot. Optioneel kunt u tegen meerprijs kiezen voor RVS of zwarte poten. Voor alle mogelijkheden en diverse elementen verwijzen wij u naar het bijgevoegde document. De getoonde eetbank is 180 centimeter breed en daarmee het grootste model uit de serie.
NaamMilva-Milan
Artikelnummer90112980
KleurenAntraciet, Beige, Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Naturel, Oranje, Paars, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte49
Lengte/Diepte56
Breedte180
Getoonde uitvoeringEetbank zonder rug in combinatiestof Kunstleder Tatra antraciet + stof Rosswel grijs + Tone in tone stiksel - RVS-poot - 180 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.