Zoek: 

More opbergkast

  More

Meer afbeeldingen

More opbergkast

Bergkast uit massief wildeiken, Vintage summer grey, 4-deuren - 99 cm - Rvs - 15 cm ...
   

€ 1.449,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Deze handgemaakte houten opbergkast uit Masters & More Living collectie is vervaardigd uit massief wildeiken. De kast is voorzien van vier deuren en is geheel naar eigen wens samen te stellen. U heeft de keuze uit vijf verschillende houtkleuren en houten of RVS poten in twee verschillende poothoogtes van 10 cm en 15 cm. Optioneel zijn de RVS handgrepen.

Eigenschappen

Naam More
Artikelnummer 90077724
Merk Henders & Hazel
Hoogte 150
Lengte/Diepte 45
Breedte 99
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Bergkast uit massief wildeiken, Vintage summer grey, 4-deuren - 99 cm - Rvs - 15 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

More

EUR

€ 1.449,00

0