Zoek: 

More tv-dressoir

  More

Meer afbeeldingen

More tv-dressoir

Tv-dressoir uit massief wildeiken, Vintage white, 2-kleppen + 1-niche - 180 cm - Rvs - 15 cm ...
   

€ 949,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Mooi handgemaakt tv-dressoir uit de Masters & More Living collectie. Het dressoir is vervaardigd uit massief wildeiken, wat een mooie natuurlijke uitstraling aan het dressoir geeft. Het tv-dressoir is voorzien van twee kleppen en één niche. U kunt het dressoir geheel naar eigen wens samenstellen, dankzij de keuze uit vijf verschillende houtkleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor houten of RVS poten in twee verschillende poothoogtes van 10 cm en 15 cm. Optioneel zijn de RVS handgrepen en LED-verlichting in het niche.

Eigenschappen

Naam More
Artikelnummer 90076587
Merk Henders & Hazel
Hoogte 38
Lengte/Diepte 45
Breedte 180
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Tv-dressoir uit massief wildeiken, Vintage white, 2-kleppen + 1-niche - 180 cm - Rvs - 15 cm
Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

More

EUR

€ 949,00

0