Zoek: 

Multiplus tv-dressoir

Multiplus tv-dressoir Henders & Hazel

Meer afbeeldingen

Multiplus tv-dressoir

Tv-dressoir van massief en gefineerd acacia hout, gelakt - 1-lade + 1-klep + 2-niches - 180 cm ...
   

€ 699,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

Dit grote houten tv-dressoir uit de Multiplus collectie van Henders & Hazel, is gemaakt van massief acacia hout. Het dressoir is voorzien van één klep, één lade en twee niches. Voor de acacia houten ombouw heeft u de ruime keuze uit acht basiskleuren. Voor de klep en de lade heeft u de keuze uit dezelfde acht basiskleuren of een lakfront van MDF in de kleuren antraciet, wit of geel. De lade is voorzien van een 'softclosing' systeem.

Eigenschappen

Naam Multiplus
Artikelnummer 90106141
Merk Henders & Hazel
Hoogte 45
Lengte/Diepte 42
Breedte 180
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Tv-dressoir van massief en gefineerd acacia hout, gelakt - 1-lade + 1-klep + 2-niches - 180 cm

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Multiplus

EUR

€ 699,00

0