Zoek: 

Multiplus vitrinekast

  Multiplus

Meer afbeeldingen

Multiplus vitrinekast

Buffetkast van massief en gefineerd acacia hout, gelakt - 2-glasdeuren + 2-deuren + 2-boxen (+LED) ...
   

€ 1.699,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De ruime buffetkast uit de Multiplus collectie is gemaakt van massief acacia hout. Voor de acacia houten ombouw heeft u de ruime keuze uit acht basiskleuren. De kast, bestaande uit twee glasdeuren, twee dichte deuren en twee boxen, is voorzien van onopvallend aangebrachte LED-verlichting. Naast de keuze uit acht houten basiskleuren, heeft u ook de mogelijkheid om de dichte deuren en boxen te voorzien van dezelfde acht basiskleuren of lakfronten van MDF in de kleuren antraciet, wit of geel.

Eigenschappen

Naam Multiplus
Artikelnummer 90106811
Merk Henders & Hazel
Hoogte 220
Lengte/Diepte 38
Breedte 150
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Buffetkast van massief en gefineerd acacia hout, gelakt - 2-glasdeuren + 2-deuren + 2-boxen (+LED)
Extra opties met verlichting

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Multiplus

EUR

€ 1.699,00

0