Zoek: 

Northon fauteuil

northon-fauteuil-1.jpg

Meer afbeeldingen

Northon fauteuil

Uitgevoerd in Stof Gibson Mint + contrast stiknaad zilver - Armen hout Northon Clay ...
   

Vanaf: € 499,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De prachtige fauteuil Northon kan door de retro-vormgeving in vele interieurstijlen. Voor de uitvoering heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren, stof- en ledersoorten uit het H&H stof- en lederconcept. Tevens is het mogelijk om te kiezen uit diverse armleuningen: Hout Northon zwart, Hout Northon Vintage White of zoals bij het getoonde model: Hout Northon Clay. Voor de diverse mogelijkheden verwelkomen wij je graag in een van onze woonwinkels.

Eigenschappen

Naam Northon
Artikelnummer 90116753
Kleur mogelijkheden antraciet, Beige, Blauw, bruin, geel, grijs, Groen, naturel, oranje, paars, Rood, roze, taupe, Wit, Zwart
Merk Henders & Hazel
Hoogte 84
Lengte/Diepte 88
Breedte 63
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee
Getoonde uitvoering Uitgevoerd in Stof Gibson Mint + contrast stiknaad zilver - Armen hout Northon Clay

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Northon

EUR

€ 499,00

0