Santorini boekenkast

Santorini

Meer afbeeldingen

Santorini boekenkast

Santorini boekenkast met 5 open vakken/niches van 190 cm hoog, 70 cm breed en 35cm diep in eiken kleur Castle Sand. ...
   

€ 799,00

VoorraadstatusOp bestelling

Levertijd20 werkdagen of meer

Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je in

Reserveren mogelijk in

Hoogenboezem service

Scherpste prijs

Gratis interieuradvies

Eigen bezorgservice

Inclusief CBW garantie

Zondag geopend

Omschrijving

De unieke vormgeving geeft een speciale dimensie voor deze boekenkast Santorini. In totaal beschikt deze eiken kast over 5 open vakken en is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Castle sand, Castle clay en Castle white. Door de uitstraling een mooie mix van warm en modern design.

Eigenschappen

NaamSantorini
Artikelnummer90066478
MerkHenders & Hazel
Hoogte190
Lengte/Diepte35
Breedte70
Getoonde uitvoeringSantorini boekenkast met 5 open vakken/niches van 190 cm hoog, 70 cm breed en 35cm diep in eiken kleur Castle Sand.

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen in lederlook. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Santorini

EUR

€ 799,00

0